Despre noi

Magazin Covtex

CIMCOM S.R.L. , reprezentata prin Mag. COVTEX , este o societate comerciala ce a luat fiinta odata cu deschiderea Romaniei spre o gandire si o viziune noua , libera , in anul 1993 , la Sibiu . Pastrand linia unui mare brand romanesc care din pacate s-a stins incet , Mag. Covtex se implica treptat , dar sigur , in sectorul pardoselilor calde , profesionale si rezidentiale .
Acesta va ofera servicii profesionale complete de consultanta si montaj , perfecte pentru a va crea confortul maxim necesar acasa , la locul de munca si nu numai . Covoarele , mochetele si covorul PVC nu mai sunt o noutate pentru noi , doar provocarile privind diversitatea si standardele inalte ne fac sa va oferim o gama completa de servicii in realizarea acestora .
Parteneriatele semnate cu producatori din tari precum Germania , Anglia , Suedia , Franta , Belgia , Turcia sau Serbia , varfuri de lance in acest segment , ne ajuta sa aducem in caminele dumneavostra caldura acestor gen de pardoseli . Pe langa comercializarea produselor de baza , covoare , mocheta , covor PVC , Mag. COVTEX va ofera solutia completa in dispunerea acestora : montaje profesionale asigurate de oameni pregatiti in centrele speciale ale marilor producatori , atelierul de feston , alegerea ideala a adezivilor , plintelor si a tuturor accesoriilor necesare unui tot unitar.

Servicii oferite

 • Consultanta

  Specialistii nostri va vor indruma in alegerea celei mai bune pardoseli.

 • Vanzari mochete

  Va punem la dispozitie o gama larga de mochete rezidentiale si pentru spatii publice.

 • Vanzari covoare

  In cadrul magazinului puteti alege, comanda si achizitiona dintr-o paleta larga de covoare.

 • Vanzari pardoseli PVC

  Oferim solutii atat pentru spatii rezidentiale cat si pentru spatii publice.

 • Montaj

  Indiferent de tipul pardoselii alese, oferim montaj specializat si indrumari post montaj.

 • Atelier feston

  Festonam la cerere orice tip de mochete.

Montaj
Pregatirea suprafetei.

Intinderea adezivului Forbo 425.

Montare plinte si coltare.

Lucrare finalizata.