Mochete dale

Mochetele dale

Mochetele dale sunt tipul de pardoseli a cărui principală caracteristică este modularitatea. În comparație cu mochetele disponibile în formă de rolă, dalele de mochetă sunt pătrate (dimensiunea obișnuită este 50 x 50cm). Din cauza formei și dimensiunilor, și firește a beneficiilor pe care le aduc datorită structurii lor – dalele de mochetă sunt soluția ideală pentru podea, în special în spațiile comerciale și publice.
Sunt fabricate ca o combinație dintre un material textil (stratul de suprafață) și un suport non-textil (mochetele dale au suportul confecționat din PVC). Astfel am obținut efectul maxim al ambelor tipuri de material – textilele sunt cunoscute ca în mod cert cea mai confortabilă soluție și cel mai bun izolator termic și fonic, iar suporturile din PVC contribuie la o mai bună durabilitate. La producția de dale din mochetă, fabricantii folosesc PVC reciclabil, fiind astfel conștienți de importanța protejării mediului.


Mochetele dale sunt extrem de rezistente la oscilațiile de temperatură și de aceea mențin un aspect bun de-a lungul timpului și în urma folosinței repetate. Au o excelentă stabilitate dimensională ≤ 0,1%! De asemenea se aștern bine pe podea și au cea mai bună greutate de pe piață. Sunt testate și certificate de către institute europene și rusești acreditate. Dalele au certificare Bfl-s1, pe baza caracteristicii ”reacție la foc” și certificare K2 pentru piața Rusiei.
Datorită izolației fonice și termice sporite, mochetele dale contribuie la eficiența energetică. Asigură un mediu confortabil, liniștit și productiv. Dalele sporesc calitatea aerului de interior, deoarece stratul lor de suprafață nu permite particulelor de praf să se ridice în aerul pe care oamenii îl respiră. De asemenea oferă siguranță pas cu pas, pentru că riscul de alunecare și cădere este minimizat.
Sunt foarte elastice și de aceea permit o instalare simplă și rapidă. La fel, din cauza dimensiunilor și formei practice, sunt ușor de înlocuit – numai anumite dale pot fi înlocuite dacă e necesar, fără a schimba întreaga suprafață a pardoselii.

Mochete

dale

But that's not all - they are a great solution for designing!
The possibility of combining different colors and designs is practically unlimited. We had the goal to create solutions for the floor that will inspire you ... that will allow consumers to enjoy their own, personalized space..