Mochete pentru case si apartamente

Mochete pentru case și apartamente

Mochetele pentru case și apartamente sunt pardoseli care conferă cea mai bună izolație termică, la fel și o izolație fonică extrem de bună și sunt disponibile în variate frome de design, astfel încât să satisfacă toate gusturile. Oferă un sentiment de confort, sunt foarte ușor de întreținut și se pot obține la prețuri rezonabile. Într-un cuvânt acoperă toate cerințele unei pardoseli de vis.
Acasă este spațiul unde locuim, un paradis pe pământ, pe care dorim să-l prezentăm tuturor cu bucurie. Pentru a ne simți confortabil acasă, trebuie să fim mulțumiți de fiecare segment, începând cu prima impresie, continuând cu fiecare piesă de mobilier, pardoselile și detaliile care completează tabloul general.
Mochetele pentru casă și apartament pot să afecteze semnificativ satisfacția dumneavoastră față de spațiul propriu în care locuiți. Selectate potrivit, mochetele vor completa fiecare mediu în care trăim. Orice pretenții și gusturi aveți, întotdeauna exista cu siguranță soluția corectă, care să vă mulțumească.
O sortimentație variată de mochete include un număr mare de produse care satisfac dorințele și solicitările celor mai pretențioși clienți: de la mochetele exclusive, moderne, care lasă impresia de rafinament și atmosferă sofsticată, la mochetele extrem de accesibile și durabile.

Mochete pentru toate spatiile

Mochete pentru camera de zi

Cel mai îndelungat interval al timpului liber de acasă îl petrecem în camera de zi. Din această cauză livingul trebuie să fie un mediu plăcut, înconjurat de căldură, dragoste și vibrații pozitive.
Există o selecție uriașă de mochete pentru living, care conferă acestui spațiu un confort sporit al traiului de acasă.
Mochete lățoase, mochete cu tipar, mochete tăiate la dimensiuni, mochete moderne pentru camera de zi… Toate vor aduce un sentiment nou, proaspăt, dacă sunt potrivite cu mobilierul. Simplu și fără costuri suplimentare inutile.Fiți mulțumiți cu aspectul livingului dumneavoastră. Dechideți bucuroși ușa apartamentului, știind că mocheta dumneavoastră nouă va fascina pe orcine va păși în living.

Mochete pentru dormitoare

Dorimitorul este camera unde ne odihnim acasă. De aceea toate elementele trebuie să contribuie la confortul, relaxarea și plăcerea dumneavoastră.
Pardoseala din dormitor afectează semnificativ dispoziția dumneavoastră. Confortul oferit de covoare simțurilor dumneavoastră, plăcerea primei impresii și a primei atingeri, senzația minunată pe care o au tălpile când pășesc pe covor, toate acestea vă vor spori emoția și vor fi de un real ajutor odihnei dumneavoastră.
Dacă ați făcut alegerea corectă și ați dat ”undă verde” mochetei în dormitor, indiferent dacă pe toată suprafața pardoselii sau doar carpete, v-ați ales cu un real și variat sentiment de confort.

Mochete pentru camere de copii

Este foarte bine știut despre copii că își petrec majoritatea timpului pe podea stând pe burtă, desenând sau jucându-se. Din acest motiv, podelele din camerele copiilor trebuie să prezinte în primul rând siguranță, dar să fie și interesante pentru micuții dumneavoastră. Mulțumită caracteristicilor specifice, mochetele sunt pardoseala ideală pentru camera copiilor.
Mochetele pentru camerele de copii sunt de obicei colorate. Pentru copiii mai mici, datorită naturii jocurilor pe care le practică, soluția cea mai bună sunt mochetele pe toată suprafața podelei, pe când pentru adolescenți este mai potrivit să așezați doar o carpetă pe podea, ca piesă decorativă în micile lor încăperi.
Mocheta este un tip de pardoseală extrem de cald și confortabil, textura sa moale va permite copilașului dumneavoastră să aibă o plăcere mai mare când se joacă. Nu va mai fi nevoie să stați cu grija că va cădea și se va lovi la cap pe podeaua de lemn, pentru că pardoseala textilă, sigură și moale, va fi acolo să-i absoarbă căderea.
Mochetele rețin praful la suprafața lor și astfel îmbunătățesc calitatea aerului din încăpere. Mochetele antialergice permit copilului dumneavoastră să petreacă timpul dintre prima zi de viață până la primii săi pași într-un mediu sănătos și sigur.

Mochete pentru sufragerii

V-ați întrebat vreodată cum să faceți mai frumoasă ambianță din sufrageria dumneavoastră? Doriți să protejați pardoseala existentă și să dați sufrageriei un aspect mai ”cald”, dar nu știți cum? Mochetele sunt o soluție extraordinară pentru sufragerii.
Mochetele sunt fabricate din materia primă care protejează podeaua dumneavoastră pe de-o parte, iar pe de alta le fac foarte durabile. Pardoselile textile își mențin un aspect plăcut după un trafic mare și îndelungat. Grație paletei mari de culori și modele ale mochetelor destinate sufrageriei, nu se vor observa toate firimiturile care cad pe jos în timpul mesei. Firește, asta nu înseamnă că nu trebuie curățate regulat. Marele avantaj al mochteleor este că sunt ușor de întreținut. Aspiratul odată pe săptămână este suficient pentru ca o mochetă să își mențină aspectul inițial și să fie durabilă.
Înfrumusețați-vă sufrageria. Protejați-vă podeaua. Ușurați-vă întreținerea acestei încăperi. Dacă aveți nevoie de ajutor în găsirea modelului potrivit de mochetă pentru sufrageria dumneavoastră, departamentul nostru de vânzări vă stă la dispoziție cu sfaturi.

Mochete pentru bucătării

Vi se întâmplă și dumneavoastră să alunecați des în bucătărie și aproape să vă loviți grav? Podeaua bucătăriei dumneavoastră este rece iarna oricât ați folosi aparatele de gătit? Există o soluție nemaipomenită la astfel de probleme.
Mochetele pentru bucătării sunt soluția ideală pentru podele alunecoase și reci. Dacă le întinzi pe toată suprafața, poți uita de posibilitatea de a mai aluneca în bucătărie. Simultan rezolvați și problema podelei reci și tălpile vă vor fi cu siguranță recunoscătoare din acest motiv. Adițional, dacă se întămplă să vă cadă vesela din mână, crește posibilitatea ca aceasta să rămână întreagă, pentru că mocheta este o pardoseală moale, iar vecinii dumneavoastră vor fi și ei încântați că ați făcut o astfel de alegere, deoarece mochetele sunt și un izolator fonic extrem de bun, reducând semnificativ nivelul zgomotului.
Eliminați definitiv podelele alunecoase și reci și reduceți zgomotul produs în bucătărie. Cumpărați mochetă pentru bucătărie. De acum șederea în bucătărie va fi o plăcere.

Mochete pentru holuri

Holul poate fi un sector foarte rece al casei. Pentru că de obicei este în fața ușii de intrare, curentul de aer este mai puternic și face ca podeaua să fie mai rece. Mersul cu picioarele goale prin acest loc este foarte inconfortabil și vă poate deteriora sănătatea. Mocheta este, din multiple motive, o pardoseală ideală pentru holuri.
Mocheta reprezintă o pardoseală extrem de călduroasă. Se caracterizează prin conductibilitate scăzută a căldurii, ceea ce înseamnă că reține aer cald în încăpere și astfel crește confortul. Dacă o instalați pe toată suprafața, puteți uita complet expresia ”coridor rece”.
Deoarece holul este partea casei sau apartamentului unde traficul e foarte intens, este necesar să montați mocheta, care nu se distinge atât prin a fi călduroasă cât și prin durabilitate. Datorită calității excepționale, mocheta noastră a trecut cu brio și testul timpului. De asemenea o găsiți disponibilă în modele variate și atractive. Instalarea simplă și modul facil de întreținere au o mare importanță, din cauză că un număr mare de oameni trec deseori prin aceasta zonă de trafic ridicat.
Pentru a viziona bogata sortimentație de mochete pentru holuri (coridoare), vă sugerăm să vizitați magazinul Covtex.

Mochete pentru scări

De regulă, scările reprezintă oarceum partea casei căreia îi dedicăm cea mai mică porțiune a atenției noastre, și deseori nu sunt acoperite cu covoare. Traversele din mochetă vor înfrumuseța și vor acorda o siguranță suplimentară acestei părți a casei.
Nu lăsați scările dumneavoastră să fie doar elementul care conectează două etaje, ci permiteți-le să devină un tot estetic separat. Mochetele vor da cu ușurință o notă aparte scărilor dumneavoastră. Sunt diponibile în diferite variante, dintre care puteți alege, în funcție de preferință, traversa de mochetă cea mai potrivită scărilor din interiorul dumneavoastră.
Folosirea mochetei pe scări se recomandă pentru a reduce riscul de alunercare și cădere. Astfel scările vor deveni un loc mai sigur pentru dumneavoastră și familie.
Înfrumusețați scările din casa sau apartamentul dumneavoastră și oferiți celor dragi o viață mai sigură.

Mochete pentru terasă și balcon

Ați dori să transformați terasa dumneavoastră într-un real mic paradis pe pământ? Atmosferă relaxantă, unde puteți petrece timpul împreună cu familia în timpul verii. Mochetele pentru balcon și terasă vor face această atmosferă mai plăcută.
Imaginați-vă mochete de culoarea verdelui ierbii acoperind suprafața completă a terasei dumneavoastră, imitând natura. Sau maochete de culoarea cerului albastru, acoperind terasa și oferind în fiecare clipă relaxare și plăcere. Mulțumită varietății mari de culori, veți găsi mocheta care să se integreze în atmosfera pe care doriți să o obțineți.
Ceea ce e foarte important este că mochetele recomandate pentru terase și balcoane au un nivel adițional de protecție, numit stabilizare UV: culorile mochetei, deși expuse la soare, nu se șterg, ci rămân intense timp îndelungat, făcând terasa dumneavoastră să fie mult mai atractivă.
Pentru a vă decide și a cumpăra cea mai bună mochetă pentru terasă sau balcon, vă așteptăm să vizitați magazinul Covtex.

Avantajele mochetei

 • Mochetele sunt o formă confortabilă de pardoseală

  Mochetele sunt o formă extrem de confortabilă de pardoseală, în primul rând din cauză că izolează foarte bine din punct de vedere termic și fonic. Când tălpile dumneavoastră sunt încălzite vă simțiți mult mai bine, iar atmosefera liniștită de acasă ori de la servici vă conferă un sentiment de confort sporit. Grație acestei stări, veți indeplini sarcinile zilnice cu o mai mare eficiență.
  Mochetele se caracterizează printr-o conductivitate mică a căldurii, ceea ce înseamnă că mochetele previn scuregrea căldurii prin podea. Astfel aerul cald din încăpere se menține un timp mai îndelungat. Mocheta reduce sentimentul de răceală a picioarelor și în consecință crește confortul din camere.
  Zgomotul este unul dintre cei mai răspândiți factori de poluare a mediului. Mochetele sunt o soluție excelentă pentru o atmosferă mai liniștită – absorb până la mai mult de 10 ori zgomotul din aer decât orice alt material folosit pentru pardoseli.

 • Mochetele au un aspect estetic

  Pardoselile și podelele, în general, atrag atenția oamenilor, nimic surprinzător dacă luăm în considerare suprafața lor mare. Mocheta, denumită uneori și ”al cincilea perete”, poate să aducă o schimbare semnificativă și frumoasă interiorului dumneavoastră, să dea o notă decisivă mesajului pe care doriți ca atmosfera din încăpere să-l transmită și să facă șederea în spațiul respectiv o reală plăcere.
  Mocheta este cel mai flexibil element de pardoseală dintr-un plan de design, pentru că oferă posibilități creative nelimitate privitor la textură, culoare și tipar. Mochete unicolore, multicolore, cu tipar, buclate, velur, scroll, tunse, buclate-tunse, de toate dimensiunile pe care le doriți. Mulțumită formelor, culorilor, tiparelor și grosimii, mochetele au căpătat o estetică extrem de atractivă. Aria de opțiuni este atât de variată, încât veți găsi cu siguranță modelul potrivit pentru acasă sau pentru un spațiu comercial.
  Luând în considerare faptul că estetica reflectă personalitatea și că tiparul este componenta esențială a identității unei corporații, este absolut de înțeles de ce procesul de căutare a elementelor de interior este atât de îndelungat și presupune potrivirea culorilor, simbolurilor, proiectarea mobilierului, pereților și decorațiunilor.

 • Mochetele sunt pardoseli sigure pentru sănătatea umană

  Mochetele sunt pardoseli absolut sigure pentru sănătatea umană. Folosirea mochetelor sporește calitatea aerului din interior, iar materialul din care sunt confecționate nu stimulează dezvoltarea sau apariția oricărui tip de alergie.
  Oamenilor le este teamă de prezența acarienilor în locuințe. Poate nu sunteți la curent cu această informație, dar oamenii de știință au dovedit că reproducerea acarienilor de praf nu este afectată de podea saau pardoseală, ci de temperatură și de umiditatea relativă din aer de peste 60%. Din acest punct de vedere, mocheta este o opțiune complet sigură pentru camera dumneavoastră.
  Praful din casă e o realitate primară și ca atare imposibil de prevenit in totalitate, dar vestea bună este că praful poate fi controlat și redus cantitativ. Mocheta se dovedește a fi o pardoseală ideală ăn acest sens. Și motivul este acesta: emisiile de praf din aer provenite din urma umblatului pe podele din material tare vor continua când vă opriți din mers. În cazul mochetelor, mișcarea prafului din aer se oprește imediat ce ne oprim a păși pe ele. Având mochete pe jos, doar o cantitate redusă de particule de praf revine în aerul pe care-l respirăm, deoarece mocheta îl reține în stratul ei de suprafață, iar îndepărtarea prafului din mochetă este foarte ușor de realizat – printr-o simplă aspirare.
  Alegând mocheta, ați luat decizia corectă privitor la sănătatea dumneavoastră, a familiei și a colegilor dumneavoastră de servici.

 • Mocheta e o pardoseala moderna

  Doriți să pavoazați interiorul dumneavoastră modern și vă intrebați dacă o mochetă reprezintă o soluție suficient de atractivă pentru podeaua dumneavoastră? Cu toate că tradiția mochetelor / covoarelor este veche de peste două secole, aceste produse au fost adaptate cerințelor pieței, li s-au schimbat caracteristicile funcționale și li s-a îmbunătățit estetica. Tehnologia de producție a mochetelor oferă practic nenumărate posibilități de design a acestora. Mochetele de diferite tipuri, texturi și culori devin din ce în ce mai mult un element inevitabil al interiorului contemporan.
  Mocheta este o pardoseală modernă pentru living și spațiile de lucru. De cele mai multe ori se montează pe toată suprafața, dar, dacă vă este mai convenabil, vânzătorii din magazin pot să vă taie mocheta în formă de carpetă / covor. Se recomandă festonarea, deoarece aceasta este metoda de a scoate în evidență forma mochetei și a preveni destrămarea marginilor.
  Interioarele moderne, revoluționate, au fost realizate cu ajutorul așa-zisei noii generații de mochete. De fapt, acestea sunt acele mochete lățoase, fabricate cu un aspect pufos și oferite tot mai des de vânzătorii din magazine. Extrem de moi la atingere, foarte plăcute în timpul mersului și având un aspect atractiv, așa zisele mochete lățoase sunt cu certitudine o alegere excelentă pentru spațiile moderne.
  Suntem siguri că printre aceste pardoseli foarte atrăgătoare veți găsi o soluție excelentă pentru a evidenția chiar mai mult interiorul dumneavoastră modern.

 • Mochete pentru gustul fiecăruia

  Fiecare dintre noi are imaginea personală a locuinței unde vrea să-și petreacă timpul și știe cum să o mobileze și să creeze cea mai plăcută atmosferă. Gusturile nu se discută, dar trebuie ținut cont de ele cât mai bine. Așa încât putem spune că mochetele satisfac gusturile tuturor. Sunt disponibile ca mochete clasice, din cele pe toată suprafața, cu tipar simplu, bine potrivit, colorate, moderne, sau tip carpetă. Bogăția în culoare, design și formă vă va permite să găsiți o mochetă ideală care să satisfacă solicitările dumneavoastră estetice.

Montaj
Pregatirea suprafetei.

Intinderea adezivului Forbo 425.

Montare plinte si coltare.

Lucrare finalizata.