Mochete pentru spații comerciale și publice

Carpets for Commercial and Public Facilities

Mochetele pentru spații comerciale și publice au caracteristici aparte, urmare faptului că trebuie să satisfacă cerințe specifice acestei arii de aplicație. Mochetele sunt pardoseli idele pentru suprafețele de acest fel. Sunt durabile, nu alunecă, sunt simplu de întreținut, confortabile, foarte bune izolatorare termice și fonice, transformă atmosfera dumneavoastră de lucru într-una plăcută, liniștită și mai productivă. Mochetele includ o gama variată, pretabile pentru montaj în cele mai diversificate spații comerciale și publice. Pot fi instalate în varii locații, de la comerciale sau publice, camere de hotel sau motel, grădinițe etc., la cele cu trafic foarte mare, precum bănci, clădiri municipale... Vor împrospăta și înfrumuseța semnificativ orice spațiu comercial, dar vor și contribui la o atmosferă de lucru mult mai confortabilă, liniștită și mult mai eficientă.

Mochete pentru toate spatiile

Mochete pentru camere de hotel și motel

Plănuiți să renovați hotelul sau motelul dumneavoastră? Țineți seama de faptul că aceste locuri trebuie să fie funcționale, dar și moderne și atractive din punct de vedre estetic, să fie primitoare și să ofere clienților dumneavoastră confort.
Mochetele pentru camere de hotel și motel sunt fabricate din materiale care să satisfacă simultan un număr mare de cerințe. Trebuie să fie de calitate bună pentru a face față uzului comercial, dar în același timp să fie moderne, confortabile și să facă plăcere clienților dumneavoastră.
Confortul mochtei nu lasă pe nimeni indiferent. Adițional, dacă selecția de culori și modele este de așa fel încât să se potrivească perfect cu restul elementelor din interior, veți crea în camera de hotel o atmosferă confortabilă pentru clienți, chiar și pentru cei mai pretențioși.
Veți avea certitudinea că acei clienți care vor păși pe mochete vor dori să revină în locația dumneavoastră.

Mochete pentru birouri

Dotați toate zonele ariei dumneavoastră de lucru cu cea mai bună izolație fonică, dând naștere astfel unei atmosfere liniștite, relaxante, sigure și productive. Mochetele pentru birouri vor ajuta acestui scop, în special dacă sunt montate pe toată suprafața podelei.
Mochetele pentru birouri sunt pardoseli extrem de durabile, pretabile pentru uz intens, respectiv pentru spații cu trafic mare. Datorită materialului compact din care sunt fabricate, folosirea mobilierului cu rotile nu va deteriora suprafața mochteleor. Dimpotrivă, chiar după un uz îndelungat și intensiv, mochetele pentru birouri își mențin aspectul inițial. De asemenea, datorită aditivilor folosiți pentru obținerea efectului antistatic, aceste mochete reprezintă soluția ideală pentru birouri cu un număr mare de computere.
Cu toate că dimensiunile funcționale sunt cele care contează în primul rând, nu trebuie a se pierde din vedere rolul estetic al mochetelor din birouri. Design-ul lor simplu, dar modern se va portrivi ușor în spațiul dumneavoastră de lucru și îi va conferi un șarm aparte.

Mochete pentru instituții bancare

Deoarece băncile sunt spații cu trafic mare și unde se realizează tranzacții financiare de anvergură, este important a se îngriji ca toți clienții și angajații să se miște nederanjați și în cadrul unei atmosfere plăcute de lucru. Mochetele din bănci sunt în același timp și elemente practice și de décor.
Sunt practice pentru că se întrețin ușor, previn alunecarea și sporesc izolarea termică. Sunt extrem de durabile și își păstrează aspectul inițial chiar și după o folosință îndelungată. Dar pe lângă asta sunt foarte atractive și confortabile. Chiar dacă mochetele sunt fabricate în culorile personalizate ale băncii, ele pot să fie un element de decor foarte bun. Mochetele alese potrivit vor evidenția și mai mult identitatea băncii.
Dacă nu vă puteți decide care model anume să-l alegeți pentru o instituție bancară, întrebați reprezentantul de vânzări despre adresa celui mai apropiat magazin de covoare și mergeți într-o vizită. Vânzătorii vă vor ajuta să alegeți mocheta care să mulțumească atât angajații cât și clienții.

Mochete pentru muzee

Aceia dintre noi care iubim muzeele, am avut ocazia să străbatem coridoarele lor moderne și sofisticate. Îmbinarea dintre istorie și echipamentele moderne ale muzeelor trebuie să compună un plan de design bine întocmit, iar elementele interiorului să fie potrivite atât de bine pentru ca spiritul trecutului să pătrundă neobservat în lumea modernă.
Mochetele sunt o soluție excelentă pentru muzee, pentru că dau spațiului un aer sofisticat și în același timp reduc riscul de alunecare și cădere, lucru pe care orice muzeu e necesar să-l aibă în vedere pentru vizitatorii săi. Mochetele cu motive moderne, cu ornamente traditionale sau tipare neutre, toate acoperă în egală măsură diferența dintre modern și tradițional. Asigură prezervarea podelelor și conferă interiorului instituției un sentiment special. Siguranță și frumusețe la un loc. Dacă aveți nevoie de ajutor în alegerea mochetei potrivite pentru muzeu, vizitați magazinele de specialitate și întrebați de modelele destinate acestui scop.

Mochete pentru amfiteatre și săli universitare

Sălile de clasă ale facultăților, precum și holurile aferente, sunt costruite de cele mai multe ori cu pardoseli tari. Totuși există părți ale clădirii unde este nevoie să se monteze pardoseli textile, pentru a obține condiți plăcute de lucru. Dacă se iau în considerare caracteristicile foarte bune ale mochetei, nu e surprinzător că se găsește în multe spații universitare.
Mochetele sunt ideale pentru amfiteatre și săli ale facultăților. Sunt o pardoseală durabilă, care rezistă la trafic intens. Se pot întreține ușor, respectiv pe lângă o aspirare regulată nu e nevoie de altceva pentru a păstra aspectul atractiv. Mulțumită unei palete mari de modele, mochetele vor crea condiții optime de lucru atât studenților, cât și angajaților și oaspeților. Mochetele pentru săli de conferință, dar și pentru alte săli ale facultăților, se recomandă a fi montate pe toată suprafața, pentru ca proprietățile mochetei să fie expuse la maximum.
Faceți în așa fel încât atât angajații dvs, cât și studenții să aibă satisfacția condițiilor de lucru. Alegeți mochete potrivite pentru amfiteatre și săli universitare.

Mochete pentru coridoare

Coridoarele sunt o secțiune indispensabilă a celor mai multe spații publice și comerciale. Pot deveni foarte nepractice, îndeosebi iarna, când, deseori, ajung să fie alunecoase și reci. Mochetele sunt o foarte bună soluție din mai multe motive.
Sunt pardoseli anti-alunecare. Potențiale cazuri de alunecare și cădere vor fi prevenite prin instalarea de mochete pe toată suprafața. Cu această metodă de montare a mochtei, se garantează o izolație termică foarte bună. Mochetele vă vor ajuta să mențineți aerul cald din interior mai mult timp și astfel să prelungiți atmosfera plăcută.
Deoarece coridoarele sunt de obicei ”reci” din punct de vedre estetic, mocheta e un elemtn de design care va conferi acestui spațiu o căldură aparte. Modelele și culorile mochetelor vor da holurilor un aspect plăcut. A se aminti aici că sunt simplu de întreținut și extrem de durabile, ceea ce este foarte important într-un spațiu în care traficul este zilnic foarte mare.
Dacă nu știți ce tip de mochetă s-ar potrivi pentru holuri, vizitați magazinele de specialitate și vizionați sortimentația destinată uzului comercial și public.

Mochete pentru creșe, grădinițe și after-school

Dacă deja conduceți o creșă, cu siguranță ați ajuns deja la convingerea că mochetele sunt o pardoseală ideală pentru acest scop, dar și pentru grădinițe, after-school sau alte astfel de activități unde sunt implicați copiii. Sunt izolatoare termice foarte bune, asigurând temperatura optimă atât în încăpere cât și la sol, unde copiii își petrec majoritatea timpului jucându-se.
Luând în considerare că micuții sunt plini de energie și deseori cad în timpul jocului, pentru a evita posibile răniri este cel mai nimerit a pardosi podeaua cu fibră textilă. Mochetele instalate pe toată suprafața vor proteja cu succes orice ungher al camerei, unde copiii ar putea să se lovească. În același timp asigură și sănătatea și curățenia aerului, prevenind emisiile de praf. Îndepărtarea prafului se face simplu, doar prin aspirare. Chiar și petele alimentare sunt ușor de eliminat, numai să se acționeze din vreme.
Facilitați activitatea din creșa dumneavoastră, sporiți siguranța și bucuria copiilor.

Avantajele mochetei

 • Mochetele sunt o formă confortabilă de pardoseală

  Mochetele sunt o formă extrem de confortabilă de pardoseală, în primul rând din cauză că izolează foarte bine din punct de vedere termic și fonic. Când tălpile dumneavoastră sunt încălzite vă simțiți mult mai bine, iar atmosefera liniștită de acasă ori de la servici vă conferă un sentiment de confort sporit. Grație acestei stări, veți indeplini sarcinile zilnice cu o mai mare eficiență.
  Mochetele se caracterizează printr-o conductivitate mică a căldurii, ceea ce înseamnă că mochetele previn scuregrea căldurii prin podea. Astfel aerul cald din încăpere se menține un timp mai îndelungat. Mocheta reduce sentimentul de răceală a picioarelor și în consecință crește confortul din camere.
  Zgomotul este unul dintre cei mai răspândiți factori de poluare a mediului. Mochetele sunt o soluție excelentă pentru o atmosferă mai liniștită – absorb până la mai mult de 10 ori zgomotul din aer decât orice alt material folosit pentru pardoseli.

 • Mochetele au un aspect estetic

  Pardoselile și podelele, în general, atrag atenția oamenilor, nimic surprinzător dacă luăm în considerare suprafața lor mare. Mocheta, denumită uneori și ”al cincilea perete”, poate să aducă o schimbare semnificativă și frumoasă interiorului dumneavoastră, să dea o notă decisivă mesajului pe care doriți ca atmosfera din încăpere să-l transmită și să facă șederea în spațiul respectiv o reală plăcere.
  Mocheta este cel mai flexibil element de pardoseală dintr-un plan de design, pentru că oferă posibilități creative nelimitate privitor la textură, culoare și tipar. Mochete unicolore, multicolore, cu tipar, buclate, velur, scroll, tunse, buclate-tunse, de toate dimensiunile pe care le doriți. Mulțumită formelor, culorilor, tiparelor și grosimii, mochetele au căpătat o estetică extrem de atractivă. Aria de opțiuni este atât de variată, încât veți găsi cu siguranță modelul potrivit pentru acasă sau pentru un spațiu comercial.
  Luând în considerare faptul că estetica reflectă personalitatea și că tiparul este componenta esențială a identității unei corporații, este absolut de înțeles de ce procesul de căutare a elementelor de interior este atât de îndelungat și presupune potrivirea culorilor, simbolurilor, proiectarea mobilierului, pereților și decorațiunilor.

 • Mochetele sunt pardoseli sigure pentru sănătatea umană

  Mochetele sunt pardoseli absolut sigure pentru sănătatea umană. Folosirea mochetelor sporește calitatea aerului din interior, iar materialul din care sunt confecționate nu stimulează dezvoltarea sau apariția oricărui tip de alergie.
  Oamenilor le este teamă de prezența acarienilor în locuințe. Poate nu sunteți la curent cu această informație, dar oamenii de știință au dovedit că reproducerea acarienilor de praf nu este afectată de podea saau pardoseală, ci de temperatură și de umiditatea relativă din aer de peste 60%. Din acest punct de vedere, mocheta este o opțiune complet sigură pentru camera dumneavoastră.
  Praful din casă e o realitate primară și ca atare imposibil de prevenit in totalitate, dar vestea bună este că praful poate fi controlat și redus cantitativ. Mocheta se dovedește a fi o pardoseală ideală ăn acest sens. Și motivul este acesta: emisiile de praf din aer provenite din urma umblatului pe podele din material tare vor continua când vă opriți din mers. În cazul mochetelor, mișcarea prafului din aer se oprește imediat ce ne oprim a păși pe ele. Având mochete pe jos, doar o cantitate redusă de particule de praf revine în aerul pe care-l respirăm, deoarece mocheta îl reține în stratul ei de suprafață, iar îndepărtarea prafului din mochetă este foarte ușor de realizat – printr-o simplă aspirare.
  Alegând mocheta, ați luat decizia corectă privitor la sănătatea dumneavoastră, a familiei și a colegilor dumneavoastră de servici.

 • Mocheta e o pardoseala moderna

  Doriți să pavoazați interiorul dumneavoastră modern și vă intrebați dacă o mochetă reprezintă o soluție suficient de atractivă pentru podeaua dumneavoastră? Cu toate că tradiția mochetelor / covoarelor este veche de peste două secole, aceste produse au fost adaptate cerințelor pieței, li s-au schimbat caracteristicile funcționale și li s-a îmbunătățit estetica. Tehnologia de producție a mochetelor oferă practic nenumărate posibilități de design a acestora. Mochetele de diferite tipuri, texturi și culori devin din ce în ce mai mult un element inevitabil al interiorului contemporan.
  Mocheta este o pardoseală modernă pentru living și spațiile de lucru. De cele mai multe ori se montează pe toată suprafața, dar, dacă vă este mai convenabil, vânzătorii din magazin pot să vă taie mocheta în formă de carpetă / covor. Se recomandă festonarea, deoarece aceasta este metoda de a scoate în evidență forma mochetei și a preveni destrămarea marginilor.
  Interioarele moderne, revoluționate, au fost realizate cu ajutorul așa-zisei noii generații de mochete. De fapt, acestea sunt acele mochete lățoase, fabricate cu un aspect pufos și oferite tot mai des de vânzătorii din magazine. Extrem de moi la atingere, foarte plăcute în timpul mersului și având un aspect atractiv, așa zisele mochete lățoase sunt cu certitudine o alegere excelentă pentru spațiile moderne.
  Suntem siguri că printre aceste pardoseli foarte atrăgătoare veți găsi o soluție excelentă pentru a evidenția chiar mai mult interiorul dumneavoastră modern.

 • Mochete pentru gustul fiecăruia

  Fiecare dintre noi are imaginea personală a locuinței unde vrea să-și petreacă timpul și știe cum să o mobileze și să creeze cea mai plăcută atmosferă. Gusturile nu se discută, dar trebuie ținut cont de ele cât mai bine. Așa încât putem spune că mochetele satisfac gusturile tuturor. Sunt disponibile ca mochete clasice, din cele pe toată suprafața, cu tipar simplu, bine potrivit, colorate, moderne, sau tip carpetă. Bogăția în culoare, design și formă vă va permite să găsiți o mochetă ideală care să satisfacă solicitările dumneavoastră estetice.