Covoare

Covoare

Covoarele sunt astăzi un element esențial al designului interior și trebuie să indeplinească criterii de bază ale esteticii. De asemenea foarte important este să fie ușor de întreținut și durabile, disponibile pentru scopuri variate și la prețuri rezonabile.
Alegerea formei covorului poate influența în multe feluri impresia generală a încăperii în care e plasat. Covoarele rotunde se potrivesc încăperilor mai mari și contribuie la o atmosfera mai caldă și mai catifelată. Covoarele rectangulare sunt în mod clar cea mai răspândită alegere a consumatorilor, pentru că decorează porțiuni ale mediului unde oamenii stau la discuții, mănâncă, etc, deci sunt o alegere sigură pentru living, dormitor sau sufragerie. Covoarele ovale sunt o opțiune convenabilă pentru sufragerii sau livinguri, respectiv pentru suprafețele din fața șemineelor, ușii sau teraselor acoperite. Covoarele tip traversă se pot achiziționa împreună cu alte forme de covoare.

În timpul selecției dimensiunilor covorului trebuie a se ține seama de unele reguli de bază. Covoarele de dimensiuni mari sunt mai potrivite în livinguri, bucătării și băi mari, pe când cele de dimensiuni mici acoperă coridoare, bucătării și uneori băi. Puteți așeza mai mult de un covor într-o singură încăpere, dar ținând seama de culoarea lor. Covoarele de dimensiuni diferite se potrivesc mai bine laolaltă în aceeași cameră, pe când cele de aceeași dimensiune împart camera în mai multe secțiuni. Covoarele în culori calde aduc lumină în încăpere, pe când tonurile mai reci de verde sau albastru sunt foarte liniștitoare. Culorile vii dau senzația de spațiu mai mare, iar culorile închise crează un sentiment de confort. Pentru copiii cu vârste începând de la câteva luni până la 2-3 ani se recomandă a se alege culori vesele pentru covoare, cu desene interesante, educative pentru cei mici. La vârsta școlară, covoarele devin un element decorativ, care nu trebuie să le distragă atenția. De aceea, pentru școlari e bine a se opta pentru tipare simple sau tonuri pastelate, care să se potrivească bine cu restul mobilierului. Indiferent de trenduri, decorarea interiorului trebuie să fie o activitate plăcută pentru familia dumneavoastră. Este important ca spațiul să reflecte caracterul casei respective și să aducă bucurie.

Covoare

Covoare pentru casa

Sintelon modern carpets are innovative solutions for the textile floor covering. The wide range of carpets in the latest designs, you will find one that fits your surroundings, and improved properties carpet will greatly facilitate maintenance. The choice of colors, patterns, structure, size and shape of the carpet offers boundless possibilities for integration into any interior. From modern designs that give an original touch to any room, through bushy and soft carpet for exceptional comfort, to reduced coloristic combinations and more traditional designs - Your Sintelon carpet will bring a whole new, warmer dimension of enjoyment to your home.